Werkzaamheden

Ons loonbedrijf bestaat uit breed geschoold personeel, die voor alle specifieke werkzaamheden uitstekend inzetbaar zijn. Onze medewerkers zullen uw werkzaamheden, snel, efficiënt en bovenal goed uitvoeren. Het machinepark bestaat uit gerenommeerde merken en jonge machines, zoals Fendt, Claas, Vervaet en Krone. Deze machines zijn modern en degelijk, zodat er efficiënt mee gewerkt kan worden. Bovendien zijn alle machines zo gebouwd dat structuurbederf en bodemverdichting tot het verleden behoren.

Hieronder vindt u een overzicht over wat wat voor werkzaamheden wij verrichten:

 • Mestverwerking
  Een achttal mestcombinaties zorgen ervoor dat u snel en vakkundig wordt geholpen. De doordachte machines zijn zo geconstrueerd, dat bodembeschadiging tot een minimum beperkt is.
 • Mestbemiddeling en transport
  Met trekkers, mesttrailers en walking-floor trailers staat ons bedrijf ook voor u klaar om uw drijfmest, maar ook uw droge stof producten(maïs,compost,etc.) te vervoeren. De mesttrailers hebben weeg- en bemonsteringsapparatuur en voldoen geheel aan de eisen, die de wetgeving aan mesttransport heeft gesteld.
 • Maïsteelt en maïsoogst
  U kunt uw de complete maïsteelt en oogst overlaten aan ons bedrijf. Het maïszaaien kan zowel met granulaat als met vloeibare kunstmesttoevoeging. Met de getrokken en de zelfrijdende sproeimachine is een goed gewas gegarandeerd. Uiteindelijk zal de oogst worden binnengehaald op een snelle en vakkundige manier.
 • Bieten- en graanteelt
  Ons bedrijf bezit alle benodigde machines voor bieten- en graanteelt en het oogsten daarvan. De gehele teelt kan worden verzorgd. Ook deze machines zijn voor een optimaal resultaat gebouwd.
 • Grondverzet
  Onder deze tak van werkzaamheden vallen bouwputten uitgraven, sloten schonen/graven, laden/lossen, wegenbouw enz. Ons bedrijf beschikt voor het transport van al deze werkzaamheden over passend materiaal.
 • Sloot- en bermonderhoud
  Voor sloot- en bermonderhoud zijn diverse machines op ons bedrijf aanwezig.
 • Graslandbeheer
  Jonge, moderne machines zijn onze grasbeheermachines met een uitstekende kwaliteit voor het oogsten van een zo'n mooi mogelijk product. Dit zijn de machines waarmee ons bedrijf uw grasoogst zal verzorgen. Aan u de keuze of u uw product ingepakt in balen, gehakseld of met opraapwagens wilt binnen halen. Wachttijden zijn tot een minimum beperkt of zelfs uitgesloten, doordat het bedrijf over meerdere combinaties beschikt.